tirsdag, februar 27, 2024
ForsideSmart HomePopp Smart Thermostat - til radiatoren

Popp Smart Thermostat – til radiatoren

Så fik jeg endelig købt en smart termostat til den eneste radiator vi har tilbage i huset, som er placeret i soveværelset. Jeg vil gerne have sådan at temperaturen kan være forskellige fra dag og nat og det håber jeg at Popp Smart Thermostat kan finde ud af. Den tilsluttes mit Smart Home via Samsung SmartThings og der kan jeg styre temperaturen samt se en historik over de forskellige ting, fx temperaturen.

Termostaten tilsluttes med Zigbee 3.0 protokollen, som jo kører på 2,4GHz, det samme som ens WiFi.

Lidt info om Popp Smart Thermostat (oversat ved Google Translate)

 • Åbn vinduesregistrering. POPP Smart Termostat registrerer åbne vinduer på grund af pludseligt fald i temperaturen. Den regulerer automatisk temperaturen ned, samtidig med at den sparer energi og varmeudgifter.
 • Opvarm kun dit hjem, når du har brug for det. Opsæt individuelle opvarmningsplaner for dine rum med din smart home-gateway. Dette sparer energi og skaber et behageligt indeklima.
 • Styr dit hjem hvor som helst. Med din Smart Home Gateway og POPP Smart Termostat venter der altid et varmt hjem på dig. Uanset om du kommer fra ferie eller arbejde, med app’en til din smart home gateway regulerer POPP Smart Termostaten temperaturen, allerede inden du ankommer.
 • Præcis temperaturkontrol. Takket være indbyggede temperatursensorer registrerer POPP Smart Termostaten den nøjagtige rumtemperatur. Den adaptive læringsfunktion registrerer rummets størrelse og justerer ventilstyringen.
 • Nem kontrol. Juster stuetemperaturen til enhver tid. Indstil nemt din komforttemperatur via din smart home gateway-app eller direkte på termostaten.
 • Kompatibilitet. POPP Smart Termostaten er udstyret med Zigbee trådløs standard. Dette giver den mulighed for at oprette forbindelse til adskillige smart home-gateways, såsom Aeotec Smart Home Hub, SmartThings eller HomeAssistant.
Jakob
Jakobhttps://hobbygaragen.dk
En glad gør det selv amatør med en bred vifte af hobbyer. Alt fra at arbejde i træ i mit lille værksted, til at lege med Smart Home og se om det nu også er så smart. Har længe lavet lidt hobby hjemmesider og når jeg rigtig skal lege bliver det med fjernstyret biler.
RELATED ARTICLES

2 KOMMENTARER

 1. Hvad er din erfaring så. Lever Popp termostaten op til dine forventninger?
  Jeg har selv en Popp termostat tilsluttet SmartThings, så er lidt nysgerrig

 2. Hej Kenneth

  Ja, jeg synes faktisk den virker som den skal. Den er bare i soveværelset, så den passer lidt sig selv. Men jeg vil faktisk mene at den også giver en mere jævn varme, ved at den åbner bare lidt op engang imellem, istedet for at den bare banker afsted.
  Min har virket fint med SmartThings, har ingen problemer haft der

  Vh Jakob

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Most Popular

Recent Comments